PB & J Pinwheels
PB & J Pinwheels może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sody oczyszczonej, sól, JIF ® creamy peanut butter, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 15%. Podobne przepisy to PB & J Pinwheels, Ham Pinwheels, oraz Fig Pinwheels.
Instrukcje
Wytnij papier pergaminowy do linii 17 X 11 cali patelni.
Połącz smak masła CRISCO®, masło orzechowe, cukier granulowany i brązowy cukier w dużej misce. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubić w jajkach i wanilii.
Połączyć mąkę, sól i sodę oczyszczoną.
Dodawać stopniowo do kremowanej mieszaniny z małą prędkością. Beat aż dobrze wymieszane.
Docisnąć ciasto do krawędzi papieru i rozprowadzić dżemem do 1/2 cala krawędzi. Podnieś długą stronę papieru. Ciasto poluzować łopatką.
Roll dough up jelly-roll fashion. Seal seam.
Posypać orzechami na papierze.
Ciasto rozwałkować na orzechach. Naciśnij na dodatkowe nakrętki. Owiń w papier.
Umieścić w plastikowej torbie. Przechowywać w lodówce przez noc.
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. Linia do pieczenia blachy z folią lub pergaminem.
Pokroić w plastry 1/2 cala.
Umieść 2 cale od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 stopni F przez 10 do 12 minut lub do zestawu. Ostudzić około 5 minut na blasze przed wyjęciem do nowej folii. W razie potrzeby przed podaniem dodać dżem.