Pałeczki miętowe "Mama"
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać "Mama" pałeczki miętowe spróbować. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, soli, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 99 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Not Your Mama ' s BLT # baconmonth, Mama ' s Greens, oraz Florentiner à La Mama.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i smaru i mąki 9 " plac ciasto patelni.
W średniej misce wymieszać mąkę i sól. Odstawić.
W podwójnym kotle rozpuść czekoladę i masło, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładkie. Odstawić do ostygnięcia w dotyku.
Jajka ubić do spienienia i wymieszać z cukrem, roztopioną czekoladą, wanilią i ekstraktem z mięty pieprzowej.
Dodać mąkę, sól i chipsy czekoladowe i dokładnie wymieszać.
Wlać do garnka i piec przez 20-25 minut, aż włożona wykałaczka wyjdzie czysta. Odstawić do ostygnięcia podczas wykonywania nadzienia.
W misce miksera Stand połączyć masło, cukier, śmietanę, ekstrakt z mięty pieprzowej i wanilii i wymieszać na gładką masę.
Rozłóż cienko na schłodzonych ciastkach. Powrót brownies do lodówki podczas robienia glazury, aby nadzienie miało szansę stwardnieć (kilka minut w zamrażarce również załatwi sprawę).
Aby przygotować glazurę: czekoladę i masło rozpuścić w podwójnym kotle mieszając, aż będzie gładkie.
Zdjąć z ognia i odstawić, aż będzie chłodny w dotyku. Dryblować glazury na schłodzone firmy napełniania. Przechyl patelnię do przodu i do tyłu, aż glazura pokryje całą powierzchnię. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 15 minut.
Pokroić w paski o długości 2 1/4" i szerokości 3/4". Zwróć paski do zamrażarki, dopóki nie będziesz gotowy do podania.