Pałeczki miętowe "Mama"

Pałeczki miętowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać "Mama" pałeczki miętowe spróbować. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, soli, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 99 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Not Your Mama ' s BLT # baconmonth, Mama ' s Greens, oraz Florentiner à La Mama.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i smaru i mąki 9 " plac ciasto patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średniej misce wymieszać mąkę i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W podwójnym kotle rozpuść czekoladę i masło, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładkie. Odstawić do ostygnięcia w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
4
Jajka ubić do spienienia i wymieszać z cukrem, roztopioną czekoladą, wanilią i ekstraktem z mięty pieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Dodać mąkę, sól i chipsy czekoladowe i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Wlać do garnka i piec przez 20-25 minut, aż włożona wykałaczka wyjdzie czysta. Odstawić do ostygnięcia podczas wykonywania nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
W misce miksera Stand połączyć masło, cukier, śmietanę, ekstrakt z mięty pieprzowej i wanilii i wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozłóż cienko na schłodzonych ciastkach. Powrót brownies do lodówki podczas robienia glazury, aby nadzienie miało szansę stwardnieć (kilka minut w zamrażarce również załatwi sprawę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
9
Aby przygotować glazurę: czekoladę i masło rozpuścić w podwójnym kotle mieszając, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Zdjąć z ognia i odstawić, aż będzie chłodny w dotyku. Dryblować glazury na schłodzone firmy napełniania. Przechyl patelnię do przodu i do tyłu, aż glazura pokryje całą powierzchnię. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Pokroić w paski o długości 2 1/4" i szerokości 3/4". Zwróć paski do zamrażarki, dopóki nie będziesz gotowy do podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn