Sałatka Posiekana Z Tuńczykiem Na Wynos

Sałatka Posiekana Z Tuńczykiem Na Wynos
Sałatka posiekana z tuńczykiem na wynos to bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz stały tuńczyk, pomidor, winegret i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka posiekana z tuńczykiem na wynos, Posiekana Sałatka Z Tuńczykiem, oraz Śródziemnomorska Sałatka posiekana z tuńczykiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia36
Magazyn