Patelnia z wołowiną, warzywami i muszlami

Patelnia z wołowiną, warzywami i muszlami
Patelnia z wołowiną, warzywami i muszlami to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mleko ostry ser cheddar, bardzo chudą mieloną wołowinę, 1/2 szklanki Kraft lite pikantny włoski sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Wołowa Z Warzywami, Patelnia z wołowiną i warzywami, oraz Vegetable Beef Muszka Patelnia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
2
Tymczasem brązowe mięso z sosem na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z warzywami i bazylią; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Wymieszać z kolacją; top z cheddar. Przykryć; gotować 5 min. albo dopóki cheddar się nie stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Pieczona Czerwona Papryka Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, OdsączonePosiekana Pieczona Czerwona Papryka Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn