Patelnia z wołowiną, warzywami i muszlami
Patelnia z wołowiną, warzywami i muszlami to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mleko ostry ser cheddar, bardzo chudą mieloną wołowinę, 1/2 szklanki Kraft lite pikantny włoski sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Wołowa Z Warzywami, Patelnia z wołowiną i warzywami, oraz Vegetable Beef Muszka Patelnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj obiad zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem brązowe mięso z sosem na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z warzywami i bazylią; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z kolacją; top z cheddar. Przykryć; gotować 5 min. albo dopóki cheddar się nie stopi.