Patelnia Z Dorsza I Warzyw
Cod & Vegetable Skillet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za $2.8 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Wystarczy mieszanka mąki, masła, pieprzu i garści innych składników, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Blacha Chili Lime Cod, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Patelnia z dorsza i warzyw dla dwojga dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż fasolę, marchewkę i cebulę na maśle przez 2 minuty. Wymieszaj mąkę i przyprawy, aż się połączą; stopniowo dodawaj bulion i wino. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodaj filety na patelnię. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-12 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz wypróbować kolekcję diamentów Francisa Forda Coppoli Monterey Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir
Srebrna Etykieta Pinot Noir ma jasny rubinowy kolor i ujawnia kuszące perfumy z czerwonych śliwek, kwiatów i słodkich przypraw. Obfite smaki czarnej wiśni, ciemnej porzeczki i truskawki wypełniają pluszowe podniebienie, a nuty drzewa sandałowego przechodzą w miękkie, eleganckie wykończenie.