Patelnia Do Chleba Ze Słodką Cebulą

Patelnia Do Chleba Ze Słodką Cebulą
Patelnia do chleba ze słodką cebulą zajmuje około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Za $1.35 za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, oliwy z oliwek, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Karmelizowana patelnia z cebulą i słodkimi ziemniakami, Słodka patelnia z cebulą i ziemniakami, oraz Karmelizowana patelnia z cebulą i słodkimi ziemniakami.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle i 1 łyżkę oleju, aż zmięknie. Zmniejsz ogień do średnio niskiego; gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 15 do 20 minut lub na złoty kolor. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Szczotkuj dno i boki 10 cali. żaroodporna patelnia z pozostałym olejem. Rozwiń ciasto na patelnię; spłaszcz ciasto i lekko zbuduj krawędź. Na wierzch z mieszanką cebuli i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CiastoCiasto
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 450° przez 10-12 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pokroić w kliny.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn