Patelnia Chili Mac
Patelnia Chili Mac może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 37g białka, oraz 34g tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać chunky tomatillo salsa, olej, pasta pomidorowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Jeden garnek Indyk Chili Mac + wideo, Patelnia Chili Mac, oraz Patelnia Chili-Mac.
Instrukcje
Wyjąć i wyrzucić osłonkę z kiełbasy; pokroić w plastry 1/2 cala.
Gotować kiełbasę na gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż lekko rumiane.
Dobrze spuścić na ręcznikach papierowych i wrócić do patelni.
Dodać chili w proszku, mieszając do Płaszcz kiełbasy. Wymieszać bulion z kurczaka i koncentrat pomidorowy, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni.
Wymieszać makaron z muszelkami; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż muszle są miękkie.
Wymieszać w sosie serowym z opakowania i tomatillo salsa; dusić, odkryte, 5 minut lub do dokładnie ogrzane.
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.