Pasztet Z Wątróbki Drobiowej Bourbon
Pasztet z wątróbki drobiowej Bourbon wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 50 centów za porcję. Mieszanka gałązki szałwii, pieprz, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Pasztet Z Wątróbki Drobiowej Bourbon, Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, oraz Pasztet Z Wątróbki Drobiowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1 kij masła w dużej patelni nonstick na umiarkowanie małym ogniu, następnie gotować cebulę i czosnek, mieszając, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać zioła, sól, pieprz, ziele angielskie, i wątróbki i gotować, mieszając, aż wątróbki są gotowane na zewnątrz, ale nadal różowy, gdy cięte otwarte, o 8 protokół. Bourbon wymieszać i zdjąć z ognia. Przecier mieszamy w robocie kuchennym, aż będzie gładki, następnie przekładamy pasztet na rogalik i gładki wierzch.
Roztopić pozostałą 1/2 trzymać masło w bardzo małym rondelku na małym ogniu, a następnie zdjąć patelnię z ognia i pozostawić masło 3 protokół. Jeśli używasz dekoracji ziołowej, nałóż gałązkę na pasztet. Odtłuszczone piany z masła, następnie łyżką tyle klarowanego masła na pasztecie, aby pokryć jego powierzchnię, pozostawiając mleczne ciała stałe na dnie patelni.
Pasztet schłodzić, aż masło będzie jędrne, około 30 minut, następnie przykryć folią i schłodzić co najmniej 2 godziny dłużej.
* Pasztet można schłodzić do 2 tygodni.* Po złamaniu pieczęci z masłem pasztet utrzymuje się, jego powierzchnia pokryta jest folią i schłodzona, 1 tydzień.