Pasztet wiejski z mango i ananasem Chutney
Pasztet wiejski z mango i chutneyem ananasowym wymaga mniej więcej 75 godzin od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 584 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,15 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki anyżu gwiazdkowego, cukier, ocet z czerwonego wina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chutney Z Ananasem I Mango, Chutney Z Ananasem Mango, oraz Chutney Z Ananasem Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować cukier i wodę z anyżem gwiazdkowym w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie spłukać kryształy cukru z boku patelni szczotką do ciast zanurzoną w zimnej wodzie. Gotować, bez mieszania, wirowanie patelni od czasu do czasu tak karmelowe kolory równomiernie, aż blady złoty. Ostrożnie dodać ocet, płatki czerwonej papryki i 1/8 łyżeczki soli (karmel rozpryskuje się i twardnieje). Nadal gotować, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
Syrop polać owocami w misce i delikatnie wymieszać. Schłodzić co najmniej 4 godziny.
Doprowadzić chutney do temperatury pokojowej przed podaniem z pasztetem
Chutney można zrobić 2 dni wcześniej.