Paszteciki Z Tuńczykiem
Need a pescatariańskie danie główne? Paszteciki z tuńczyka może być niesamowite przepis spróbować. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 27g białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 986 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, wodę, tuńczyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Paszteciki Z Tuńczykiem, Paszteciki Z Tuńczykiem, oraz Paszteciki Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Spuścić płyn z puszek po tuńczyku. Jeśli używasz tuńczyka zapakowanego w wodzie, zarezerwuj łyżkę wody z tuńczyka i dodaj łyżeczkę oliwy z oliwek do mieszanki tuńczyka w następnym kroku.2
Wymieszaj tuńczyka z musztardą, chlebem, skórką, sokiem z cytryny, wodą, pietruszką, szczypiorkiem, ostrym sosem, solą, pieprzem, jajkiem:w średniej misce wymieszaj tuńczyka, musztardę, rozdarty biały chleb, skórkę z cytryny, sok z cytryny, wodę, pietruszkę, szczypiorek i ostry sos.
Posypać solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Smak mieszaniny przed dodaniem jajka, aby zobaczyć, czy potrzebuje więcej przypraw do smaku.
Wymieszać w jajku.3 formować na paszteciki, schłodzić: podzielić mieszaninę na 4 części. Z każdą częścią uformuj w kulkę, a następnie spłaszcz w patty.
Rozgrzać oliwę z oliwek i trochę masła (dla smaku)w żeliwnej patelni lub stick-free na średniej wysokości. Delikatnie umieścić paszteciki na patelni i gotować, aż ładnie rumiane, 3-4 protokół z każdej strony.
Podawać z cytryną. Można również podawać z sosem tatarskim na bułkach suwakowych do burgera z tuńczykiem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah