Pasta à la Checca

Pasta à la Checca
Makaron a la Checca może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pasta Checca z Burratą, Alla Checca, oraz Spaghetti z sosem Checca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron gotować do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
W międzyczasie, w dużej misce, wycisnąć pomidory, aby je rozbić (to szybciej niż siekanie, a twoje dziecko będzie prawdopodobnie miłość przyłączenia się).
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodaj czosnek, olej, rukolę (jeśli używasz), sól i pieprz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Makaron odsączyć (1/2 szklanki wody) i wrzucić do pomidorów. Jeśli makaron jest jeszcze trochę suchy, dodać trochę wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
MakaronyMakarony
WodaWoda
5
Odstawić, aż ogień z makaronu gotowane pomidory i czosnek lekko i zwiędła rukola, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RukolaRukola
CzosnekCzosnek
MakaronyMakarony
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
7
W porcji: 357 kalorii, 15g tłuszczu (2G nasyconego), 0mg cholesterolu, 13mg sodu, 48g węglowodanów, 4G błonnika, 9g białka
8
Dane Żywieniowe
9
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn