Pasta à la Checca
Makaron a la Checca może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pasta Checca z Burratą, Alla Checca, oraz Spaghetti z sosem Checca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować do al dente.
W międzyczasie, w dużej misce, wycisnąć pomidory, aby je rozbić (to szybciej niż siekanie, a twoje dziecko będzie prawdopodobnie miłość przyłączenia się).
Dodaj czosnek, olej, rukolę (jeśli używasz), sól i pieprz; odstawić.
Makaron odsączyć (1/2 szklanki wody) i wrzucić do pomidorów. Jeśli makaron jest jeszcze trochę suchy, dodać trochę wody do gotowania.
Odstawić, aż ogień z makaronu gotowane pomidory i czosnek lekko i zwiędła rukola, 1 do 2 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
W porcji: 357 kalorii, 15g tłuszczu (2G nasyconego), 0mg cholesterolu, 13mg sodu, 48g węglowodanów, 4G błonnika, 9g białka
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "