Pasta Z Soczewicy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj spreadu z soczewicy. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Ten przepis służy 3 i kosztuje 33 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz bulion z kurczaka, mielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pasta Z Soczewicy I Orzecha Włoskiego, Pieczony Squash & Red Soczewica Spread, oraz Łatwe Rozprzestrzenianie Kminku I Soczewicy.
Instrukcje
Doprowadzić soczewicę i rosół z kurczaka do wrzenia w małym rondlu; częściowo przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
Soczewicę, sok z cytryny i kolejne 3 składniki przetworzyć w robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Chill do 3 dni, w razie potrzeby.
W razie potrzeby posypać wierzchnią warstwą prażonego sezamu.
Podawać z krakersami lub surowymi warzywami.