Pasta Rosa
Pasta Rosa wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 694 kalorii, 26g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Za $3.23 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś gruby sos pomidorowy, Norweski łosoś, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 52%. Spróbuj Rosa Chicken Caprese Pasta, Herbatniki rosy, oraz Zoodle Rosa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zagotuj garnek wody na makaron.
W przypadku sosu rozpuść masło w rondlu, który będzie wystarczająco duży, aby pomieścić Funt ugotowanego makaronu, i podsmaż cebulę, aż stanie się przezroczysta.
Dodaj mąkę, aby zrobić zasmażkę. Stopniowo dodawaj mleko i pozwól na zgrubienie. Dodaj sos pomidorowy i podgrzej.
Zdejmij z ognia i dodaj serek śmietankowy. Zmiksuj za pomocą blendera zanurzeniowego. Natychmiast przykryj powierzchnię sosu folią i odstaw na chwilę.
Ugotuj makaron do al dente i odcedź.
Dodaj ugotowany makaron i paski łososia na patelnię zawierającą sos i złóż, aby pokryć makaron. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem.
Przełóż do naczynia do serwowania i posyp szczypiorkiem.