Pasta Cytrynowo-Rodzynkowa
Pasta cytrynowo-rodzynkowa jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przyprawa. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku z cytryny, majonezu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 16%. Spróbuj Blty z rodzynkami-awokado, Sałatka z kurczakiem, jarmużem i rodzynkami z Mini pitami, oraz Orzech włoski, rodzynki, suszona żurawina krem serowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rodzynki przetwarzać w blenderze lub robocie kuchennym, aż zostaną drobno posiekane.
Cukier i sok z cytryny ugotować w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z rodzynkami. Super. Wymieszać z majonezem. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Podawać z różnymi krakersami lub jako kanapkę.