Pasta All ' Amatriciana

Pasta All ' Amatriciana
Pastan All ' Amatriciana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 620 kalorii. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz penne, płatki pieprzu, pancettę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: makaron z cebulą, boczkiem i pomidorem (Pastan All ' Amatriciana), Pastan all ' Amatriciana, oraz Pastan Amatriciana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory przecier z sokami w blenderze; setaside. Ugotuj cebulę, guanciale, pancetta, olej, płatki czerwonej papryki i 1/2 szklanki wody w dużym garnku na średnim ogniu, mieszającokazalnie, aż woda zostanie odparowana i tłuszcz zacznie renderować, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
GuancialeGuanciale
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
PomidorPomidor
CebulaCebula
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
2
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, mieszającczęsto, aż zacznie brązowieć, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
3
Dodaj wino i gotować, mieszającczęsto, aż zmniejszy się o połowę, 5-8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Dodać przecier pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Przykryć patelnię częściowo pokrywką, reduceheat i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie isplawory są stopione, 40-45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaćsugar, jeśli używasz; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Gdy sos jest prawie gotowy, gotować pasta duży garnek wrzącej osolonej wody, mieszając, aż al dente; odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj makaron do sosu i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
8
Podawać z dodatkiem Pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
9
DO przodu: sos można zrobić 4 dniaahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
10
Ostudzić, a następnie schłodzić do ostygnięcia. Coverand przechowywać schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn