Paskha
Paskha może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, fasola waniliowa, karton ser ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Podobne przepisy to Ser Paskha.
Instrukcje
Podziel ziarno wanilii wzdłuż ostrym nożem i zeskrobaj czarne nasiona.
W misce z mikserem ubić nasiona wanilii, masło, serek śmietankowy i cukier na gładką masę.
Dodać ricottę i skórkę pomarańczową; ubić do wymieszania.
Wyłożyć głęboką, 5-szklankową formę z 2 warstwami wilgotnej gazówki(jeśli zrobisz więcej niż 2 godziny wcześniej, użyj formy z drenażem dolnym-Patrz uwagi-aby uzyskać mocniejszy ser). Łyżka paskha mieszaninę do tkaniny i mocno zapakować. Ustaw na stelażu na naczyniu w oprawie.
Przykryć szczelnie i schłodzić, aż paskha będzie wystarczająco sztywna, aby utrzymać swój kształt, co najmniej 1 godzinę.
Podnieś tkaninę z paskha z formy. Obrać ściereczkę, odwrócić ser na płaski talerz i usunąć ściereczkę.