Parówki gotowane w wolnowarze w sosie BBQ

Parówki gotowane w wolnowarze w sosie BBQ
Wolnowarowe parówki w sosie BBQ Wiener mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie przepisu na sos. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,43 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 487 kalorii , 13 g białka i 18 g tłuszczu . Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka galaretki winogronowej, musztardy, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 51% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Wieprzowina z sosem Kahlua w wolnowarze z sosem ananasowo-słodkim chili , Świeży sos pomidorowy w wolnowarze i Polędwiczka wieprzowa w wolnowarze z sosem tymiankowo-jabłkowym i listkiem mięty .

Instrukcje

1
Umieść parówki w wolnowarze. W średniej misce wymieszaj galaretkę winogronową, musztardę, brązowy cukier i ocet jabłkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
1-1/2 łyżeczki Maślanki1-1/2 łyżeczki Maślanki
Galaretka WinogronowaGalaretka Winogronowa
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
2
Dobrze wymieszaj i polej parówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
3
Gotować na małym ogniu przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSos
Magazyn