Paryskie Makaroniki Kokosowe Paschalne

Paryskie Makaroniki Kokosowe Paschalne
Paryskie makaroniki Kokosowe Pascha może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 17 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60 i kosztuje 1 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 40 minut. Mieszanka białek, cukru, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Świąteczne makaroniki na Paschę, Makaroniki Paschalne z cytrusowym akcentem, oraz Makaroniki Kokosowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Posmaruj 2 blachy do pieczenia i kurz mączką tortową, strącając nadmiar.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Cukier i wodę gotować w małym ciężkim rondlu na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotuj syrop, bez mieszania, aż osiągnie miękką kulkę (lub zarejestruje 114° na termometrze cukierkowym).
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podczas gdy syrop wrze, ubij białka w mikserze stojącym na niskiej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo wlać gorący syrop w cienkim strumieniu w dół strony Miski na białka, bijąc stale na dużej prędkości. (Uważaj, aby syrop nie dotykał bijaków podczas nalewania, w przeciwnym razie rozpryskuje się i twardnieje.) Kontynuować bicie, aż beza osiągnie temperaturę pokojową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać w kokosie i łyżka zaokrąglone łyżeczki bezy do kopców o 1 cal od siebie na blasze do pieczenia. Kształtuj kopce w piramidy za pomocą mokrych palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec makaroniki 1 arkusz na raz w środku piekarnika 12 minut, lub aż po prostu wystarczająco twarde, aby być usunięte z blachy do pieczenia bez utraty ich kształtu. Ostrożnie przenieść do stojaka do ostygnięcia. (Makaroniki twardnieją, gdy ostygną.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
* Makaroniki przechowywać w szczelnym pojemniku 1 tydzień.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 40 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn