Parmezan z bakłażanem Luca

Parmezan z bakłażanem Luca
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i דל פחמימות,zne danie główne? Parmezan z bakłażana Luca może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 227 kalorii, 16G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ser mozzarella buffalo, świeżo parmezan, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Tony De Luca ' s Blueberry Beignets, Chrupiące pieczone frytki z bakłażanem z sosem marinara (akan bakłażan parmezan frytki!), oraz Bakłażan Parmezan.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść plastry bakłażana na patelni z galaretką. Na wierzchu połowę pomidora i 1 kawałek burraty lub mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
BakłażanBakłażan
BurrataBurrata
PomidorPomidor
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 375 przez 7 minut lub do całkowitego ogrzania i ser zaczyna się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ułożyć na półmisku i skropić oliwą ser. Wierzch równomiernie z bazylią i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Posypać Pangrattato.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn