Parmezan z bakłażanem Luca
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i דל פחמימות,zne danie główne? Parmezan z bakłażana Luca może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 227 kalorii, 16G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ser mozzarella buffalo, świeżo parmezan, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Tony De Luca ' s Blueberry Beignets, Chrupiące pieczone frytki z bakłażanem z sosem marinara (akan bakłażan parmezan frytki!), oraz Bakłażan Parmezan.
Instrukcje
Umieść plastry bakłażana na patelni z galaretką. Na wierzchu połowę pomidora i 1 kawałek burraty lub mozzarelli.
Piec w temperaturze 375 przez 7 minut lub do całkowitego ogrzania i ser zaczyna się topić.
Ułożyć na półmisku i skropić oliwą ser. Wierzch równomiernie z bazylią i parmezanem.