Parmezan i kiełbasa faszerowane pieczone koper włoski

Parmezan i kiełbasa faszerowane pieczone koper włoski
Parmezan i kiełbasa nadziewane pieczone koper włoski może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bułkę tartą, bulion z indyka, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony koper włoski z parmezanem, Pieczony koper włoski z parmezanem Vinaigrette, oraz Nicholas Petti ' s Wild Fennel Sausage-faszerowane karczochem.

Instrukcje

1
W rondlu, parować Koper, korzeń kończy się, aż po prostu miękkie, o 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Ochłoń. Połów Cebulki wzdłuż i usunąć najgrubszą część rdzenia.
3
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać kiełbasę, rozbijając ją drewnianą łyżką, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż Nie różowy pozostaje, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
5
Dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i kiełbasa jest rumiane, 5 protokół. Wymieszać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Ochłoń. Ser i pietruszkę wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wymieszać duże szklane naczynie do pieczenia; wlać bulion. Pracując nad patelnią, naciśnij dwie trzecie wypełnienia do warstw kopru włoskiego. Ułóż koper włoski w naczyniu do pieczenia, pokrój bok do góry, a wierzch z pozostałym nadzieniem. Lekko przechylić Koper i skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek nad i między warstwami. Przykryć luźno folią i piec przez 20 minut, lub aż Koper będzie bardzo miękki. Odkryć i piec przez 10 do 15 minut dłużej, lub aż płyn w naczyniu odparuje i koper zaczyna brązowieć na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Umieść stojak piekarnika 10 cali od ciepła i rozgrzej brojlery. Dusić koper włoski, aż polewa jest rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Podawać na gorąco.
11
Make Ahead: przepis można przygotować przez Krok 3 na początku dnia. Przed podaniem przepłukać i zapiekać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn