Parmezan i czosnek papryka boczek
Parmezan i czosnek papryka boczek wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 132 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, przyprawę czosnkowo-pieprzową, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Jedna patelnia pieczona cytryna pieprz łosoś i czosnek parmezan szparagi, Jedna patelnia pieczona cytryna pieprz łosoś i czosnek parmezan szparagi, oraz Czosnek Parmezan Boczek Węzły.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia cookie arkusz z folią.
Umieść stojak z drutu na folii.
Ułóż boczek w jednej warstwie na stojaku.
Piec 20 minut. Tymczasem w małej misce wymieszaj parmezan i przyprawę czosnkowo-pieprzową.
Obrócić boczek; posypać mieszaniną parmezanu.
Piec 10 do 15 minut dłużej lub do złotego koloru.
Wyjmij z szafy. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.