Parmezan Gardłosz Pomarańczowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj parmezanu gardłosza pomarańczowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz filety gardłosza pomarańczowego, parmezan, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Parmezan Gardłosz Atlantycki, Czosnek Parmezan Gardłosz Pomarańczowy, oraz Gardłosz Atlantycki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce ubij jajko i mleko. W innej płytkiej misce, połączyć bułkę tartą i parmezan. Filety zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie pokryć mieszaniną okruchów.
Miejsce w 13. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 425° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.