Parmezan Bazylia Biszkopty

Parmezan Bazylia Biszkopty
Parmezan bazylia herbatniki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, mąka, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Herbatniki Parmezanowo-Bazyliowe, Purple Basil Parmezan Biscuits, oraz Chrupiące Ciastka Z Parmezanem.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, ser, bazylia, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i pieprz. Wymieszać z maślanką i olejem tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
SerSer
BazyliaBazylia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; delikatnie zagnieść trzy razy.
3
Rozwałkuj ciasto do 1/2 cala. grubość; cięte z mąką 2-1 / 2-in. krajalnica do biszkoptów.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Miejsce 1. apart na nieczystej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 400° przez 16-18 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn