Papryka nadziewana kuskusem (gotowana na 2)

Papryka nadziewana kuskusem (gotowana na 2)
Papryka nadziewana kuskusem (Gotowanie dla 2) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Powolna Kuchenka Kuskus Faszerowane Papryki, Papryka Nadziewana Kuskusem, oraz 365 dni wolnego gotowania: powolna kuchenka na serową kukurydzę i paprykę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wkładki Reynolds™ Slow Cooker w misce o odstępie od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wytnij cienki plasterek z końca łodygi każdej papryki, aby usunąć wierzch pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
3
Usunąć nasiona i membrany; opłukać paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
4
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym, solą, kminkiem, cynamonem i czerwoną papryką. Wymieszać z kuskusem. Mieszankę wołową podzielić równomiernie pomiędzy paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CynamonCynamon
KuskusKuskus
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać wodę do wyłożonej powolnej kuchenki; papryki stoją pionowo w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
6
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 6 godzin lub do papryki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
7
Dekoruj orzeszkami pinii i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
KolendraKolendra
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn