Papryka Nadziewana Chili
Papryka nadziewana Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 309 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka Nadziewana Chili, Papryka Nadziewana Chili, oraz Papryka Jalapeã±o nadziewana Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę odciąć i usunąć pestki.
Paprykę umieścić w dużym czajniku i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; odstawić.
Na dużej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić.
Dodać fasolę, pomidory, chili w proszku, sól w razie potrzeby, pieprz i cayenne. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Wymieszać mięso łyżką do papryki; umieścić w niełuskanym 3-qt. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do ogrzania.