Papryka Czerwona Saute Z Rodzynkami I Nasionami Kopru Włoskiego

Papryka Czerwona Saute Z Rodzynkami I Nasionami Kopru Włoskiego
Papryka czerwona Saute z rodzynkami i nasionami kopru włoskiego jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli koszernej, koziego sera, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn