Pappardelle z cielęciną i Ragu wieprzowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pappardelle z cielęciną i Ragu wieprzowym. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grzybów shiitake, pomidor, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappardelle z cielęcą Ragù, Pappardelle z pikantną cielęcą Ragù, oraz Pappardelle Z Ragu Wieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać pancetta i gotować, mieszając, aż lekko rumiane, o 2 protokół. Obniżyć ogień do średniego i dodać masło. Wymieszać grzyby, cebulę, marchew, seler, tymianek, sól i pieprz do smaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Dodać pokrojonego w kostkę pomidora i gotować do miękkości, o 5 protokół więcej.
Zwiększyć ogień do średniej wysokości i dodać cielęcinę i wieprzowinę. Gotuj, rozbijając mięso łyżką, aż nie będzie już różowe.
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, 2 do 3 protokół.
Dodaj wino i gotuj, aż wino zmniejszy się o połowę.
Dodaj pomidory z puszki, zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, 40 minut; od czasu do czasu wymieszaj i dostosuj ciepło, jeśli to konieczne, aby sos delikatnie się gotował.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Drenaż. W międzyczasie wymieszać śmietanę z sosem, obniżyć ogień i gotować 5 minut więcej. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
Dodać makaron do sosu i dobrze wymieszać.