Panzanella Prażono-Warzywna

Panzanella Prażono-Warzywna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Panzanellan z pieczonych warzyw. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 413 kalorii, 19g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kapary, pieprz, ciecierzyca, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone warzywa korzeniowe Panzanella z pieczoną czerwoną papryką granat Vinaigrette, Maślany, suchy solony pieczony indyk z prażonymi warzywami korzeniowymi Panzanella, oraz Panzanella Z Pieczonych Warzyw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Czosnek mielony i rozgnieść do pasty ze szczyptą soli za pomocą dużego ciężkiego noża, a następnie przenieść do małej miski i dodać 1/2 szklanki oliwy z oliwek w wolnym strumieniu, ubijając aż dobrze połączone. Do dużej miski włożyć kostki chleba i skropić 3 łyżkami oleju czosnkowego, podrzucając do połączenia, następnie podzielić chleb na 2 duże płytkie patelnie do pieczenia, układając w 1 warstwie. Toast w piekarniku, mieszając raz lub dwa razy, aż złoty, 10 do 12 protokół. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
Mięso MieloneMięso Mielone
TostyTosty
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
NóżNóż
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
3
Delikatnie wrzucić pomidory z 1 łyżką oleju (Nie oleju czosnkowego), 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w misce, a następnie ułożyć w 1 warstwie na dużej płytkiej patelni do pieczenia. Wrzucić fasolkę szparagową w tej samej misce z pozostałymi 2 łyżkami oleju i 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, a następnie ułożyć w 1 warstwie w innej dużej płytkiej patelni do pieczenia. Pieczone warzywa, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia i potrząsanie Patelnie raz lub dwa razy, aż pomidory są bardzo miękkie, ale nie rozpada się i fasola są po prostu miękkie i rumiane w miejscach, 12 do 16 minut. Schłodzić warzywa w patelniach, aż będą gotowe do złożenia sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
PieprzPieprz
FasolaFasola
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podczas pieczenia warzyw, dodać ocet do pozostałego oleju czosnkowego wraz z kaparami, cukier, pozostałe 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i ubijać, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
WarzywaWarzywa
OcetOcet
KaparyKapary
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
W dużej misce umieścić fasolkę szparagową, pomidory (wraz z dowolnymi sokami z patelni), chleb tostowy, fasolę, mozzarellę i Bazyl, a następnie skropić sosem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
FasolaFasola
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
6
Odstawić na 10 do 15 minut w temperaturze pokojowej, aby umożliwić rozwój smaków, a następnie wymieszać tuż przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn