Przepis Panzanella może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 55 minut. Ten wegański przepis służy 12 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, czosnek, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Panzanella, La Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać chleb i sól; gotować na małym lub średnim ogniu, często podrzucając, przez 10 minut, lub aż ładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodaj więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Na vinaigrette, ubić wszystkie składniki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
W dużej misce, wymieszać pomidory, ogórek, papryka czerwona, papryka żółta, czerwona cebula, bazylia, i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala