Panko-Smażone Brzoskwinie
Need a dairy free side dish? Panko-smażone brzoskwinie mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, jajka, panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Panko Smażony W Piekarniku, Panko Smażony Kurczak Przetargi, oraz Panko Smażone Paski Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej na głębokość co najmniej 3 cali do frytkownicy, wok lub głębokiego, ciężkiego rondla i podgrzać do 149°.
W międzyczasie pokroić brzoskwinie w plasterki o grubości 1/2 cala.
Rozłóż mąkę na talerzu i rozłóż panko na drugim talerzu.
Gdy olej jest gotowy, za pomocą pałeczek lub szczypiec, pogłębiamy plasterek brzoskwini w mące, wytrząsając nadmiar, a następnie zanurzamy w jajku, pozwalając, aby nadmiar kapał. Na koniec zagłębiamy plasterek w panko, pokrywając go jak najbardziej równomiernie lekkimi płatkami.
Ostrożnie umieścić plasterek brzoskwini w gorącym oleju. Powinien natychmiast zacząć bąbelkować i syczeć. Podczas gdy pierwszy kawałek jest gotowania, nadal pogłębiać i zanurzyć więcej plastrów w mące, jajko i panko i dodać je do oleju. Smażyć nie więcej niż 3 lub 4 plastry na raz, upewniając się, że nie stykają się ze sobą, przez około 1 minutę, aż będą równomiernie złote. Za pomocą odpieniacza drutu przenieś gotowe plastry do stojaka z drutu ustawionego na płytkiej misce lub patelni, aby krótko spuścić.