Panko Crusted Petrale Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą
Panko Crusted Petrale Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 24g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą panko, szarą sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Panko-Crusted Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą, Phyllo-crusted Petrale Sole, oraz Pistacjowo-chrupiąca Sola Petrale z sałatką grejpfrut-awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mąkę, chili w proszku, 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Line up 3 Jak wielkości naczynia do pieczenia lub płytkie miski.
W pierwszym naczyniu umieścić mieszaninę mąki.
Ubić jajka w drugim naczyniu. W trzecim naczyniu umieść bułkę tartą. Do chleba filety rybne, płaszcz z mieszaniny mąki, zanurzyć w jajkach, a następnie płaszcz z bułki tartej. Odstawić na półmisek lub blachę do pieczenia.
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 1/3 szklanki oleju na dużym ogniu.
Dodać połowę filetów; gotować około 2 protokół lub aż lekko rumiane i chrupiące. Obróć rybę; gotuj pozostałe Strony 1 minutę.
Usuń z patelni do rozgrzanej półmisek; przykryć, aby utrzymać ciepło. Ugotować Pozostałe filety, w razie potrzeby dodając więcej oleju.
Dodaj czosnek i chile do gorącego oleju na patelni. Doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać 2 protokół.
Dodaj bazylii; gotować i mieszać 2 protokół chrupiące. Wrzucić skórkę pomarańczową.
Ułóż filety na półmisku lub pojedynczych talerzach; top z mieszanką bazylii, czosnku i pomarańczy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.