Panko Crusted Petrale Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą
Panko Crusted Petrale Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 24g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą panko, szarą sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Panko-Crusted Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą, Phyllo-crusted Petrale Sole, oraz Pistacjowo-chrupiąca Sola Petrale z sałatką grejpfrut-awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj mąkę, chili w proszku, 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Line up 3 Jak wielkości naczynia do pieczenia lub płytkie miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W pierwszym naczyniu umieścić mieszaninę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Ubić jajka w drugim naczyniu. W trzecim naczyniu umieść bułkę tartą. Do chleba filety rybne, płaszcz z mieszaniny mąki, zanurzyć w jajkach, a następnie płaszcz z bułki tartej. Odstawić na półmisek lub blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filety Rybne
1-1/2 Szklanki Piwa
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 1/3 szklanki oleju na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać połowę filetów; gotować około 2 protokół lub aż lekko rumiane i chrupiące. Obróć rybę; gotuj pozostałe Strony 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Usuń z patelni do rozgrzanej półmisek; przykryć, aby utrzymać ciepło. Ugotować Pozostałe filety, w razie potrzeby dodając więcej oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj czosnek i chile do gorącego oleju na patelni. Doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.