Panko-Crusted Dip Szpinakowy
Panko-Crusted Dip szpinak może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 53 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać serek, szpinak, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Panko Crusted Brownie Pie, Panko-crusted Salmon, oraz Pesto Panko Crusted Fish.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W średniej misce do mieszania, połączyć szpinak, śmietana, majonez, parmezan, płatki czerwonej papryki, ząbki czosnku, i sól.
Dodać serek do miski i mieszać, aż wszystkie składniki są w pełni włączone.
Wlać mieszaninę do żeliwnej patelni lub żaroodpornego naczynia do pieczenia.
Połączyć składniki polewy w małej misce.
Posypać polewą mieszaninę zanurzeniową równą warstwą.
Piec przez 20 minut, aż do bulgotania. Podnieść ogień do 232° i piec przez kolejne 5 do 10 minut, aż góra będzie złoty kolor.
Podawać natychmiast. Chociaż to jest najlepsze gorące, okazuje się być pyszne w temperaturze pokojowej, zbyt.