Pancetta zawinięte Bayou La Batre krewetki z Rikards Młyn żółty kukurydza kasza i grillowane pomidory Heirloom

Pancetta zawinięte Bayou La Batre krewetki z Rikards Młyn żółty kukurydza kasza i grillowane pomidory Heirloom
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pancetta zawinięte Bayou La Batre krewetki z Rikards Mill Żółty kasza kukurydziana i grillowane pomidory Heirloom spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 815 kalorii, 31g białka, oraz 29g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka mikro pietruszki, wszystkie muszle krewetek z obierania krewetek, kukurydza kamień mielony kasza, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgery fasolowe z grillowaną kukurydzą, Pesto + pomidory, Kasza wędzona Cheddar z pieczonymi pomidorami, oraz Grillowane krewetki i wędzone grillowane kasze kukurydziane.

Instrukcje

1
Aby przygotować krewetki, shell i devein, pozostawiając głowę na I rezerwując muszle dla redukcji krewetek. Pokrój pancettę lub niech twój sprzedawca pokroi ją dla Ciebie o tej samej grubości, co boczek z płyty. Owinąć część ciała każdej krewetki z pancetta. Gotować krewetki, sezon krewetki z pieprzem cytrynowym i saute na średnim ogniu, aż pancetta jest złoty brąz i chrupiące. Deglaze patelni z Worcestershire i zmniejszyć płaszcz krewetki. Rezerwa na poszycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Boczek SlabBoczek Slab
RedukcjaRedukcja
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Aby ugotować kaszę: Przynieś mleko, wodę i jalapenos na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2
Dodać kaszę i masło; dusić do miękkości, dodając dodatkową wodę w razie potrzeby, mieszając od czasu do czasu. Gdy kasza będzie miękka, Zakończ serem mascarpone i dopraw solą i pieprzem. Rezerwa ciepła do poszycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1
W małym rondlu potu szalotka, kolby kukurydzy i muszle krewetek w całym maśle, aż pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać koncentrat pomidorowy i karmelizować. Deglaze z białym winem i zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
3
Dodaj krewetki i gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny. Odcedzić, zmniejszyć o 1/2 i zakończyć całością buerre manie - buerre manie powstaje przez połączenie całego masła z mąką. Rezerwa na poszycie.;
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1
Okra smażyć na oleju w temperaturze 350 stopni F do złotego koloru. Pomidory z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Heirloom TomatoHeirloom Tomato
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść pomidory i okra na środku talerza, łyżkę kaszy na wierzchu okra i pomidory, ułóż krewetki wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
3
Na wierzch naczynia posypać ogolonym koprem, liśćmi i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło całemasło całe2kolby kukurydzy, ziarna usuniętekolby kukurydzy, ziarna usunięte9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikamień kukurydziany żółty-kasza mielonakamień kukurydziany żółty-kasza mielona28Orzechy dowolne (posiekane)wytrawne sherrywytrawne sherry6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKoper włoski, do dekoracjiKoper włoski, do dekoracji6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOgolony koper włoski, namoczony w lodowatej wodzieOgolony koper włoski, namoczony w lodowatej wodzie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąka uniwersalnamąka uniwersalna3calegrube plastry pomidorówgrube plastry pomidorów3papryka jalapeno, splitpapryka jalapeno, split1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pieprz cytrynowypieprz cytrynowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser mascarponeser mascarpone6Ketmia jadalna (okra), walcowana w mące ryżowejKetmia jadalna (okra), walcowana w mące ryżowej227Orzechy dowolne (posiekane)1/2 szklanki groszku cukrowego, pokrojonego na 1-calowe kawałki1/2 szklanki groszku cukrowego, pokrojonego na 1-calowe kawałki6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMikro pietruszka, do dekoracjiMikro pietruszka, do dekoracji6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz3szalotka obrana i pokrojona w plasterkiszalotka obrana i pokrojona w plasterki6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWszystkie muszle krewetek z obierania krewetekWszystkie muszle krewetek z obierania krewetek24(U-8) głowa na dzikich krewetkach(U-8) głowa na dzikich krewetkach1Średnia żółta cebula, posiekanakrewetkikrewetki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1kufel1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki113Orzechy dowolne (posiekane)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn