Pan-seated Snapper with Fenkel-Olive Topping

Pan-seated Snapper with Fenkel-Olive Topping
Pan-seated Snapper with Fenkel-Olive Topping is a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pomidor, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 94% to danie jest super. Podobne przepisy to Grillowany Czerwony Lucjan z ciepłą oliwkową polewą Fiestan, Chrupiąca patelnia zapiekana Florida Snapper z kremem z marakui i cytrusami Florida i ogoloną sałatką z kopru włoskiego, przyozdobiona smażonymi krewetkami Florida Gulf i pikantnym Zielonym dżemem z Mango, oraz Bakłażan zapiekany z sosem maślanym.

Instrukcje

1
Filety posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
2
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz i filety z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj rybę do patelni, skórki do góry. Gotować 3 protokół lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj koper włoski i cebulę; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
7
Dodaj pomidora, tapenade i sok z cytryny; dobrze wymieszać. Odstawić filety na patelnię, zagnieżdżając je w mieszaninie kopru włoskiego. Przykryć i gotować 7 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness. Łyżka mieszanki kopru włoskiego na filety służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
Koper WłoskiKoper Włoski
PomidorPomidor
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W19 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn