Palone-Migdałowe Odciski Kciuka
Palone-migdałowe odciski kciuka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 84 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, jajko, gruboziarniste szlifowanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Malinowy Migdałowy Odcisk Kciuka, Migdałowy Karmelowy Odcisk Kciuka, oraz Morelowo-Migdałowe Odciski Palców dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki w dolnej i górnej części piekarnika; rozgrzej do 191°. mąkę pulsacyjną i migdały w robocie kuchennym, aż migdały zostaną bardzo drobno zmielone.
Dodaj proszek do pieczenia, sól i pulse, aby zmiksować. Za pomocą miksera elektrycznego na dużej prędkości, beat masło i cukier, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół.
Dodać jajko i wanilię i ubić do bladego i puszystego, o 4 protokół. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo dodawaj suche składniki; wymieszaj tylko w celu połączenia.
Cukier szlifierski umieścić w płytkiej misce. Wyjąć ciasto przez łyżkę stołową i zwinąć w kulki (jeśli ciasto jest lepkie, schłodzić 20 minut).
Roll w cukrze i umieścić na 2 pergaminu wyłożone blachy do pieczenia, odstępy 2 " od siebie. Używając kciuka, zrób głębokie wcięcie w każdej kuli. (Dla bardziej przesadzonych pęknięć, piec ciasto 5 minut przed wcięciem.)
Piec ciasteczka, obracając blachy do pieczenia w połowie, aż złoty, 12-14 protokół.
Przenieść do stojaków drucianych i ostudzić. Napełnij dżemem lub twarogiem (użyj małej łyżki).
MAKE AHEAD: ciasteczka mogą być pieczone (ale nie wypełnione) 2 tygodnie wcześniej; zawiń szczelnie i zamrozić. Rozmrażaj przed napełnieniem. Ciasteczka można napełnić 1 dzień wcześniej; przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej.