Palona Okra Masala

Palona Okra Masala
Pieczona Okra Masala może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 55 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cebulę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okra Masala, Bhindi Masala: porozmawiajmy o okrze, oraz Bhindi Masala / jak zrobić bhindi masala / Okra s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć łodygi okry, jeśli są dłuższe niż ćwierć cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
2
Okra umieścić na blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec przez 15-20 minut, mieszając w połowie. Okra powinna zaczynać brązowieć w miejscach, ale nie poparzona. Gdy okra jest prawie gotowy do gotowania, podgrzać dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj posiekaną cebulę i szczyptę sody oczyszczonej, jeśli chcesz przyspieszyć gotowanie. Gotuj, aż cebula zacznie zmiękać, a następnie dodaj korzeń imbiru, czosnek i kminek i gotuj przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać kurkumę i garam masala i gotować przez kolejną minutę, dodając łyżkę wody, jeśli przyprawy zaczną się trzymać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
KurkumaKurkuma
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Dodaj prażoną okrę i sól, jeśli używasz, dobrze wymieszaj i gotuj przez kolejną minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
(duża Tuba)(duża Tuba)

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Niesamowicie chrupiąca i drobnoziarnista z dużą ilością pieprzu i odrobiną ekstrawagancji. Nic dziwnego, bo to wino rośnie na największej skamieniałej rafie ostryg na świecie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn