Przepis Kurczak Paillard z sosem Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 24 minuty. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 744 kalorie, 44g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać łagodny curry, sól i pieprz, estragon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać marmoladę można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj kurczak Andhra curry-kodi kura z sosem (proste curry z kurczaka ), Stek z kurczaka smażony z sosem curry Redeye, oraz Kurczak Paillard dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić każdą pierś kurczaka w poprzek, ale nie przez całą drogę przez mięso i otworzyć pierś do góry; Funt delikatnie i spłaszczyć do postaci dużych, bardzo cienkich kotletów. Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Połącz czosnek, skórkę, sok, estragon i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w płytkim naczyniu i obróć kurczaka, aby równomiernie pokryć mieszankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
3
Niech marynować 15 minut.
4
Podgrzej patelnię lub patelnię grillową na średnim ogniu. (Alternatywnie, kurczak może być gotowane off 1 na raz w dużej patelni.) Wstrząsnąć nadmiar marynaty off kurczaka i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony, aż gotowane przez i lekko rumiane. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W międzyczasie podgrzać małą patelnię lub garnek na średnim ogniu, stopić masło i dodać szalotkę; gotować delikatnie 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Posypać curry i wymieszać; ubić mąkę i gotować 1 minutę więcej. Następnie ubić bulion i doprowadzić do bańki.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Fram Win Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.