Owoce w syropie cytrynowo-Werbenowym

Owoce w syropie cytrynowo-Werbenowym
Owoce w syropie cytrynowo-Werbenowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 225 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jeśli masz cytrynową werbenę, wodę, akompaniament: Cassis sorbet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Świeże Owoce Z Cytrynowym Syropem Cukrowym Werbena, Muffinki Z Oliwą Z Werbeny Cytrynowej ... Z Syropem Z Werbeny Cytrynowej, oraz Sałatka pieczona-owocowa z werbeną cytrynową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść owoce w dużej misce i delikatnie wymieszaj z 1/2 szklanki cukru, a następnie odstaw 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wcierać gałązki werbeny w ręce, aby zetrzeć liście i łodygi, następnie połączyć z wodą i pozostałym 3/4 szklanki cukru w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia i niech strome, pokryte, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Sok z cytryny wymieszać z ciepłym syropem i przelać przez sito o średnich oczkach nad owocami. Wyrzucić gałązki werbeny i delikatnie wymieszać owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OwoceOwoce
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
4
Niech macerate w temperaturze pokojowej 30 minut do 1 godziny.
5
Podziel na 8 talerzy zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
1
·Nie używaj czarnych porzeczek ani Zielonego agrestu do tego przepisu, ponieważ są zbyt cierpkie, aby jeść na surowo.* Owoce można macerować, przykryć i schłodzić do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porzeczki CzarnePorzeczki Czarne
AgrestAgrest
OwoceOwoce
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn