Owoce morza Tymbales z estragonem Beurre Blanc

Owoce morza Tymbales z estragonem Beurre Blanc
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Owoce morza Tymbales z estragonem Beurre Blanc spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 183 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, bez kości, gałązki estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Timbales of Sole & Scallop mousseline with Chive Beurre Blanc, Grillowany Halibut z estragonem Beurre Blanc, oraz Pomarańczowy sos Beurre Blanc do owoców morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz i osusz łososia, krewetki i przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Pokroić łososia na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
W robocie kuchennym wirować owoce morza na gęstą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać białka jaj, sól, cayenne, i gałka muszkatołowa; wirować, aż do wymieszania. Następnie dodać śmietanę i wirować, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Masło 8 foremek lub ramekins (1/3-do 1/2-cup rozmiar). Łyżka mieszanki owoców morza równo do form i poziom rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Wlać 1/2 cala wrzącej wody do 12-na 17-calowej patelni do pieczenia. Foremki układamy w wodzie i szczelnie przykrywamy patelnię folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż metalowy szaszłyk włożony do środka timbales wyjdzie czysty, około 15 minut. Za pomocą szerokiej szpatułki podnieś timbales z wody. Jeśli to zrobić do 30 minut przed, przykryć luźno folią i odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
8
Łyżka estragonu Beurre Blanc równo na osiem ciepłych talerzy (patrz UWAGI). Uruchom nóż między timbales i boków pleśni. Odwróć formę nad sosem na każdej płytce, aby zwolnić timbale; Usuń pleśń.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Dekoruj tymbale świeżym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
10
Estragon Beurre Blanc: w patelni 2-do 3-quart na dużym ogniu, gotować 1/3 szklanki białego octu winnego, 1/3 szklanki wytrawnego wermutu,3 łyżki mielonej szalotki i 1 1/2 łyżki posiekanego świeżego estragonu, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Beurre BlancBeurre Blanc
Wytrawny WermutWytrawny Wermut
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Odstawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin.Tuż przed podaniem, ustawić patelnię na dużym ogniu, dodać 3/4 szklanki (3/8 lb.) masło i stale mieszać, aż się stopi i bulgotanie, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn