Ostrygi Rockefeller jest pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, sos pieprzowy dash, trybula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do ostryg: rozpuścić masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Podsmaż czosnek na 2 protokół zaparzać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
3
Bułkę tartą umieścić w misce i dodać połowę masła czosnkowego, odstawić. Do pozostałego masła czosnkowego na patelni, dodać szalotki i szpinak, gotować 3 minut, aż szpinak zwiędnie. Rozpalić patelnię z Pernod. Doprawić solą i pieprzem, dodać szczyptę sosu z czerwonej papryki. Pozostawić mieszaninę do gotowania na kilka minut. Bułkę tartą wymieszać z oliwą z oliwek, parmezanem i trybulą, doprawić solą i pieprzem. Łyżka 1 czubata łyżeczka mieszanki szpinaku na każdej ostrydze, a następnie łyżka mieszanki okruchów chleba.