Ostrygi Rockefeller
Ostrygi Rockefeller jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka Cebulki kopru włoskiego, pietruszka z płaskim liściem, bułka tarta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 3 łyżki masła na patelni na średnim ogniu; dodać pietruszkę i następne 4 składniki. Saut 2 do 3 protokół.
Dodać rukolę i gotować 2 do 3 minut lub aż zwiędną. Super.
Natkę pietruszki mieszamy w robocie kuchennym z pozostałymi 13 łyżkami masła, bułką tartą i likierem, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Dodaj sól, pieprz i ostry sos.
Wypełnij patelnie lub dużą blachę do pieczenia 2 funtami soli kamiennej. Zwilż sól lekko i ułóż ostrygi na łożach soli.
Każdą ostrygę ułożyć łyżką natki pietruszki.
Piec w 450 około 12 do 15 protokół lub do lekko rumiane i bąbelki.
Podawać na łóżku z soli kamiennej i udekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Pernod do likieru o smaku anyżu.