Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia

Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia
Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 276 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, korzeń selera, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Podobne przepisy to Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia, Ostrygi Pieczone, oraz Ostrygi Nadziewane Pieczone.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ostrygi wyłuskać i odcedzić, oszczędzając Likier ostrygowy na sos i górne muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
AlkoholAlkohol
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
3
W niekorozyjnym rondlu dodaj likier ostrygowy, 8 uncji ciężkiej śmietany, nasiona selera, liście laurowe, pietruszkę, skórkę z cytryny i sok. Doprowadzić do wrzenia i niech zmniejszyć o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
AlkoholAlkohol
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Przecedzić przez cienkie sito i powrócić mieszaninę śmietany do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dodać drobno pokrojony seler i szynkę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
6
Dodaj czarny pieprz i sprawdź, czy jest słony, ponieważ szynka doda dużo soli do mieszaniny. Jeśli jest zbyt słony, (szynki różnią się słonością) dodaj trochę więcej śmietany. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki4 Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
7
Odcedzić korzeń selera, a w innym rondlu dodać korzeń selera. Przykryć świeżą, osoloną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować do miękkości i odcedzić. W robocie kuchennym dodaj korzeń selera, masło i pozostałą śmietanę oraz puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
9
Umieść 1/2 łyżeczki puree z korzenia selera w każdej z muszli ostryg, top z ostryg, i łyżką kremu z szynki selera na ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
10
Umieść wypełnione ostrygi na dnie soli morskiej na patelni i piecz w piekarniku przez około 5 minut lub do zarumienienia i bąbelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
11
Serwuj natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn