Ostra musztarda miecznik i Karczoch Kabobs

Ostra musztarda miecznik i Karczoch Kabobs
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pikantny musztarda miecznik i Karczoch Kabobs może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.76 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sardelę, sól i pieprz, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Osty Swordfish Kabobs, Teriyaki Swordfish Kabobs, oraz Miecznik Krewetka Kabobs.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać musztardę, sok z cytryny, kapary, anchois, czosnek i 6 łyżek oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
SardeleSardele
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać kawałki miecznika, i karczochy serca do miski, podrzucając je płaszcz z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, PodzielonyNa 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, Podzielony
MiecznikMiecznik
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Niech miecznik i karczochy marynować co najmniej 4 godziny, ale przez noc jest lepiej.Ryby i karczochy podzielić równomiernie pomiędzy 8 szaszłyków. Naprzemiennie między karczochem i rybą, gdy nawleczesz wszystko na szaszłyki. Nie pakować razem na kije je szczelnie. Powinny dotykać, ale nie być stłoczone obok swoich sąsiadów.Na każdy szpikulec delikatnie posmaruj pozostałą oliwę. Doprawić solą i pieprzem. Następnie ułóż szaszłyki na grillu. Chcesz użyć pośredniego ciepła, więc odpowiednio ułóż węgle.Gotować kabobs, obracając je niektóre jak idziesz. Nadal szczotkuj powierzchnię pozostałą oliwą z oliwek, obracając każdy szpikulec, aby zapobiec przyklejaniu się. Miecznik powinien być zwęglony Na zewnątrz i ledwo gotowany przez całą drogę. Około 7 minut w zależności od ciepła grilla. Nie zapominaj, ĹĽe ryby bÄ™dÄ ... nadal gotowaÄ ‡ po wyjĹ " ciu z grilla, wiÄ ™ c nie rozgotowywaä‡. Karczochy powinny również mieć jakieś ładne zwęglone znaki.Przynieś je do stołu. Można je podawać z różnymi przyprawami, takimi jak: plastry cytryny, posiekane zioła, dobry czarny pieprz, ogórek i cebula relish, czosnek aioli, lub po prostu mżawka bardzo dobrej oliwy z oliwek. Grillowany chleb i różnorodne sałatki dopełnią tę imprezę!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
MiecznikMiecznik
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
AioliAioli
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn