Ostra musztarda miecznik i Karczoch Kabobs
Ostra musztarda miecznik i Karczoch Kabobs wymaga z grubsza 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 18 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez SippitySup. Udaj się do sklepu i odebrać kapary, musztarda dijon, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Osty Swordfish Kabobs, Teriyaki Swordfish Kabobs, oraz Miecznik Krewetka Kabobs.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać musztardę, sok z cytryny, kapary, anchois, czosnek i 6 łyżek oliwy z oliwek.
Dodać kawałki miecznika, i karczochy serca do miski, podrzucając je płaszcz z marynatą.
Niech miecznik i karczochy marynować co najmniej 4 godziny, ale przez noc jest lepiej.Ryby i karczochy podzielić równomiernie pomiędzy 8 szaszłyków. Naprzemiennie między karczochem i rybą, gdy nawleczesz wszystko na szaszłyki. Nie pakować razem na kije je szczelnie. Powinny dotykać, ale nie być stłoczone obok swoich sąsiadów.Na każdy szpikulec delikatnie posmaruj pozostałą oliwę. Doprawić solą i pieprzem. Następnie ułóż szaszłyki na grillu. Chcesz użyć pośredniego ciepła, więc odpowiednio ułóż węgle.Gotować kabobs, obracając je niektóre jak idziesz. Nadal szczotkuj powierzchnię pozostałą oliwą z oliwek, obracając każdy szpikulec, aby zapobiec przyklejaniu się. Miecznik powinien być zwęglony Na zewnątrz i ledwo gotowany przez całą drogę. Około 7 minut w zależności od ciepła grilla. Nie zapominaj, ĹĽe ryby bÄ™dÄ ... nadal gotowaÄ ‡ po wyjĹ " ciu z grilla, wiÄ ™ c nie rozgotowywaä‡. Karczochy powinny również mieć jakieś ładne zwęglone znaki.Przynieś je do stołu. Można je podawać z różnymi przyprawami, takimi jak: plastry cytryny, posiekane zioła, dobry czarny pieprz, ogórek i cebula relish, czosnek aioli, lub po prostu mżawka bardzo dobrej oliwy z oliwek. Grillowany chleb i różnorodne sałatki dopełnią tę imprezę!