Ostra i pikantna kiełbasa Chili

Ostra i pikantna kiełbasa Chili
Ostra i pikantna kiełbasa chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 520 kalorii, 27g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, fasolę, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać stout beer można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna i bogata Kiełbasa z fasolą nerkową Chili (Ww 6 Pointsplus), Pikantny Kurczak Kiełbasa Biała Fasola Piwo Chili, oraz Chipotle Stout Crock Pot Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu, gotować kiełbasę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane. Wymieszać z pozostałymi składnikami oprócz sera i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić około 5 minut do mieszania smaków.
3
Poszczególne porcje posypać serem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn