Pekan pokryty cukrem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 109G tłuszczu, oraz w sumie 1309 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.87 za porcję. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, połówki orzechów pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2084 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Orzechy Pekan Pokryte Cukrem, Piernikowe Twisty Z Cukrem, oraz Ciastko Z Cukrem Ciastko Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Nasmaruj jedną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
W misce do miksowania ubijamy białko i podlewamy do uzyskania piany. W osobnej misce wymieszaj cukier, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Cynamon
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Do białek dodać orzechy pekan, wymieszać, aby równomiernie pokryć orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Orzeszki Pekan
Orzechy
4
Wyjąć orzechy i wrzucić je do mieszaniny cukru, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Orzechy
5
Rozłóż orzechy na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 250 stopni F (120 stopni C) przez 1 godzinę. Mieszać co 15 minut.