Orzechowy chrupek czekoladowy
Orzechowy chrupek czekoladowy zajmuje ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 142 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 254 fanów. Jeśli masz herbatniki, złoty syrop, mieszankę obu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Orzechowy Crunch Zbożowy, Krówka Orzechowo-Czekoladowa, oraz Orzechowe Ciasto Czekoladowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Masło i wyłożyć 20 cm kwadratową puszkę z nieprzywierającym pergaminem do pieczenia. W dużej misce, połączyć herbatniki i orzechy, połowę większych orzechów. Roztopić czekoladę, masło i złoty syrop w misce ustawionej na patelni gotującej się wody, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka i błyszcząca, a następnie polać mieszanką biszkoptów i orzechów.
Włóż mieszaninę do puszki, a następnie lekko spłaszcz, aby nie była całkowicie gładka. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub przez noc przed cięciem na kwadraty.