Orientalna zupa z pieczarkami, Bok Choy i krewetkami
Orientalna zupa z grzybami, Bok Choy i krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 18g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,87 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz imbir, sok z limonki, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Zupa jajeczna z Bok Choy i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku pokrytym sprayem do gotowania na średnim ogniu; smażyć grzyby i imbir 5 minut lub aż płyn odparuje i grzyby ciemnieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Grzyby
Imbir
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj bulion, 3 szklanki wody i sos sojowy; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Wymieszać w bok choy i następny 3 składniki; przykryć, zmniejszyć ogień, i dusić 3 minut lub aż krewetki są zrobione. Przed podaniem wymieszaj sok z limonki.