Orechiette z kiełbasą, fasolą i Mascarpone
Orochiette z kiełbasą, fasolą i Mascarpone może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 24g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz paprykę, makaron orechiette, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Orecchiette z kiełbasą, fasolą i Mascarpone, Kremowa Cukinia Orochiette, oraz Orechiette Z Kapustą I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić makaron z 1 szklanką płynu do gotowania.
W dużej, ciężkiej patelni ogrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i cebulę. Za pomocą drewnianej łyżki rozbić kiełbasę na kawałki wielkości kęsa, jak brązowieje.
Kontynuuj gotowanie, aż kiełbasa będzie złota, a cebula będzie miękka.
Dodać fasolę i oregano gotować przez 2 Więcej minut.
Dodaj filiżankę płynu do gotowania makaronu i wymieszaj, zgarniając brązowe kawałki z dna patelni.
Dodaj ser mascarpone i mieszaj, aż rozpuści się w jasnym sosie.
Dodaj sól, pieprz i gorący makaron. Wymieszać, aż pokryte i służyć.