Orecchiette z brokułami w oleju czosnkowym

Orecchiette z brokułami w oleju czosnkowym
Need a wegańskie danie główne? Orecchiette z brokułami w oleju czosnkowym może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 593 kalorie, 14g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, pietruszkę z płaskim liściem, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Orecchiette z brokułami w oleju czosnkowym, Orecchiette z kiełbasą klopsiki, brokuły Rabe i czosnek, oraz Kolacja: Orecchiette z kiełbasą, brokułami i karmelizowanym czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1 Łyżkę. sól i makaron w 3 qt. gotowanie wody w holenderskim piecu. Gotować 3 minuty mniej niż pakiet Kierunki Państwa. Wymieszać brokuły florets; gotować 3 minut lub aż makaron jest al dente, i brokuły jest chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Odcedzić i zwrócić makaron i brokuły do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Podczas gotowania makaronu, w małym rondlu połączyć oliwę z oliwek i kolejne 3 składniki. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub aż czosnek będzie złoty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Zdjąć z ognia.
5
Do makaronu dodać olej czosnkowy i natkę pietruszki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Podawać na gorąco.
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn