Orecchiette z brokułami w oleju czosnkowym
Need a wegańskie danie główne? Orecchiette z brokułami w oleju czosnkowym może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 593 kalorie, 14g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, pietruszkę z płaskim liściem, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Orecchiette z brokułami w oleju czosnkowym, Orecchiette z kiełbasą klopsiki, brokuły Rabe i czosnek, oraz Kolacja: Orecchiette z kiełbasą, brokułami i karmelizowanym czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 1 Łyżkę. sól i makaron w 3 qt. gotowanie wody w holenderskim piecu. Gotować 3 minuty mniej niż pakiet Kierunki Państwa. Wymieszać brokuły florets; gotować 3 minut lub aż makaron jest al dente, i brokuły jest chrupiące-przetargu.
Odcedzić i zwrócić makaron i brokuły do holenderskiego piekarnika.
Podczas gotowania makaronu, w małym rondlu połączyć oliwę z oliwek i kolejne 3 składniki. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub aż czosnek będzie złoty, często mieszając.
Do makaronu dodać olej czosnkowy i natkę pietruszki i dobrze wymieszać.